W.W

Why Waves – Event är numera ett mer självklart val när man tänker på marknadsföring av varumärken. Det är även en bransch som ständigt förändras och utvecklas. Det finns ingen annan plattform inom marknadsföring där man kan engagera sin målgrupp samt kan skapa en upplevelse som kan ge ett direkt budskap till människor. Vi ser oss själva som skapare av event som utgår från attraktion. Vi är visionärer som visualiserar och diskuterar om våra mål som leder till framgång. Vi ser våra event som positiva magneter som attraherar positivitet som på sin tur leder till en positiv varumärkesutveckling för organisationer och företag. Vi arbetar alltid efter att våra utföranden ska betyda något för er, för oss själva och för omgivningen. Vi tror starkt på kraften av engagemang och ser oss själva som otroligt engagerade i att skapa ett lyckat event för alla parter. Waves är under en ständig förändring då vi tror att man måste våga testa nya metoder för att nå framgång. Vi har gjort en stor utveckling redan och ser fram emot att fortsätta bli något ännu större och ännu bättre.

Vad vi gjort tidigareKontakta oss

Waves ser event från en bred vy

När man tittar på events påverkan på ett samhällsperspektivs destinationsutveckling som bland annat näringsliv, turism, sysselsättning och ekonomi så är det total tillväxt, samma tillväxt kan skapas kring ett varumärke om det är rätt planerat, inarbetat och utfört. Att skapa nationell eller internationell uppmärksamhet är bara fråga om innehållet och utstrålningen av ett varumärke. Vi har mycket mer vi kan skriva men vi lämna över frågan till er nu, kontakta gärna oss.

Kontakta oss

Vi bygger relationer.

I samarbete med våra uppdragsgivare utgår vi alltid från de aktuella behoven för att hitta de mest effektiva lösningarna för utveckling och kreativ expandering av ert varumärke. Upplevelsebaserad marknadsföring med ert budskap i fokus ser vi till att nå er målgrupp på ett effektivt och kreativt sätt. Genom att engagera och involvera skapar vi ett värde, ett värdeskapande där även målgruppen har en roll och uppgift – inte bara företaget. Waves bygger starka, långsiktiga relationer vilket har en positiv effekt för ert varumärke eller organisation samt skapar värde hos er publik.

LÄS OM VÅRA TJÄNSTER

Robin Lövberg

Produktionsledare & allt annat

0762-62 63 38

robin@wavesevent.se

Tim Omorogieva

Projektledare & lite till

0709-78 78 44

tim@wavesevent.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-post för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar om oss och branschen.