Event

Event är den mest effektiva marknadsföringen för företag och organisationer. Event är en aktivitet som samlar målgruppen i tid och rum – ett möte i vilket en upplevelse skapas och ett budskap kommuniceras. Waves Event tror starkt på möten mellan människor där en minnesvärd upplevelse skapas. En upplevelse som påverkar och förbättrar, det är det vi på Waves Event arbetar med. Att kunna skapa upplevelser som berör och verkligen når fram är något som driver oss.

Våra tjänster

Brand Experience

Upplevelsen av ert varumärke. Hur upplever man ert varumärke? Vår uppgift är att skapa upplevelser som stärker relationen mellan varumärken och de människor som betyder mest för dem.

PR inom Event (Public Relations)

Genom kreativitet och mod skapar vi för att ni som företag eller organisation ska uppfattas positivt och innovativt mot allmänheten och andra företag.

Eventproduktion, Projektledning & Eventpersonal

Waves hjälper er med projektledning för ert nästa event samt bemanning av eventpersonal.

Wide Brief

Saknar ni ideer för ert företag eller organisation? Vi hjälper er ta fram en Wide Brief för att utveckla eller expandera ert varumärke.

Dryckesryggsäckar profilerat med ert varumärke

Vi profilerar våra dryckesryggsäckar och muggar med ert varumärke och bjuder er målgrupp på en varm eller kall dryck. Här har ni möjlighet att synas med ert varumärke på strategiska utvalda platser runt om i landet.

HÖR AV DIG!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-post för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar om oss och branschen.